У Луцьку волонтери розвезли продукти по пунктах обігріву (фото, відео)

П'ятниця, 02 грудня 2022, 16:32

У Луцьку волонтери з Громадянського руху «Свідомі» у співпраці з рятувальниками розвезли продукти харчування по пунктах обігріву.

Про це у п'ятницю, 2 грудня, повідомив у фейсбуці голова фракції Громадянський рух «Свідомі» у Луцькій міській раді Тарас Шкітер.

«Сьогодні разом з колегою Аллою Надточій (депутатка Луцькради від "Свідомих", – ред.) розвезли продукти харчування з довгим терміном придатності по пунктах обігріву у Луцьку», – написав він.

Тарас Шкітер зазначив, що його команда разом з американськими партнерами з Global Empowerment Mission працює над залученням продуктів для «пунктів незламності», аби лучанам, які тут перебуватимуть, було чим підкріпитися.

 

Нагадаємо: у Луцьку нещодавно запрацювали перші «пункти незламності». Намети з генераторами, обігрівачами, чаєм та інтернетом вже розмістили у кількох мікрорайонах міста. До них щодня сходяться люди, в яких нема світла. 

Також зауважимо, що днями волинська волонтерка Вікторія Ковальчук відвезла «сімейні пакунки» від Громадянського руху «Свідомі» жителям міст Куп’янськ та Ізюм на Харківщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: