Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 12 жовтня

Середа, 12 жовтня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 12 жовтня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за середи, 12 жовтня:

Про деталі скандалу в Луцькій стоматполіклініці

У Луцьку набирає обертів скандал навколо комунальної стоматполіклініки. Наприкінці літа у міській раді розкритикували роботу медзакладу та публічно висловили незадоволення діяльністю директорки Світлани Черниш. У вересні у медзакладі провели аудит, і за його результатами вже з'явилися публікації у місцевих ЗМІ.

У самій поліклініці всі звинувачення на адресу Світлани Черниш пов'язують із появою нової медичної директорки Любові Яковчук. Журналісти телеканалу «Конкурент TV» навідалися у стоматполіклініку, аби в розмові з працівниками зрозуміти, що ж насправді відбувається у медзакладі. 

Публічні звинувачення в сторону директорки міської стоматполіклініки озвучили під час оперативної наради, 29 вересня. Мовляв, місяць тому акцентував увагу на  безладі і на тому, що гроші йдуть мимо каси, лікують три зуби, а в звітності пишуть один. А ще в установі продовжує здійснювати прийом імплантолог, який приїздить зі Львова. А це робоче місце, мовляв, можна надати місцевому фахівцю. 

Детальніше читайте за посиланням.

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 12 жовтня

Про «паркохама», який тролить муніципалів

У Луцьку муніципали виписали власнику мікроавтобуса вже 44 штрафи за порушення правил паркування, і 19 з них він вже оплатив, проте вперто не виконує вимоги інспекторів з паркування.

За словами муніципалів, попри попередження про примусове виконання сотень постанов, власник буса Opel Movano продовжує систематично порушувати правила паркування на вулиці Карпенка-Карого, 1, біля Завокзального ринку, «зневажливо ставлячись до вимог ПДР України та чинного законодавства».

«Замість того щоб сплатити 10 грн за послугу з користування майданчиком для платного паркування, чоловік сплачує виконавчі провадження та подвійний розмір штрафу», – йдеться у дописі.

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 12 жовтня

Про прощання з відомою лучанкою

 

У Відні попрощалися з колишньою заступницею начальника управління міжнародного співробітництва та проєктної діяльності, екскерівницею відділу сім’ї та молоді департаменту молодіжної політики Луцької міської ради, відомою у Луцьку громадською діячкою 36-річною Ольгою Коритнєвою.

Нагадаємо,15 вересня її чоловік Олександр Пономарчук повідомив, що жінка трагічно пішла з життя.

Прощання з Ольгою відбулося 10 жовтня у столиці Австрії. Відтак тіло жінки кремують, утім, коли саме це станеться, зі слів рідних, поки що невідомо.

«От і все», – написав 11 жовтня у фейсбуці Олександр Пономарчук.

Як розповів Олександр Пономарчук у коментарі журналістам, після кремації урну з прахом зберігатимуть у Відні, у спеціальній камері.

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 12 жовтня

Інші цікаві новини: 

Надрукувати
мітки:
коментарів