Поділитись:

У Луцьку впертий «паркохам» тролить муніципалів (фото)

Середа, 12 жовтня 2022, 16:55
У Луцьку впертий «паркохам» тролить муніципалів (фото)

У Луцьку муніципали виписали власнику мікроавтобуса вже 44 штрафи за порушення правил паркування, і 19 з них він вже оплатив, проте вперто не виконує вимоги інспекторів з паркування.

Про це у середу, 12 жовтня, повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

За словами муніципалів, попри попередження про примусове виконання сотень постанов, власник буса Opel Movano продовжує систематично порушувати правила паркування на вулиці Карпенка-Карого, 1, біля Завокзального ринку, «зневажливо ставлячись до вимог ПДР України та чинного законодавства».

У середу, 12 жовтня, «зухвалого власника» буса муніципали в черговий раз притягнули до адміністративної відповідальності.

«Замість того щоб сплатити 10 грн за послугу з користування майданчиком для платного паркування, чоловік сплачує виконавчі провадження та подвійний розмір штрафу», – йдеться у дописі.

У мунварті зазначили, що на цей час на автовласника відкрито 44 виконавчих провадження, 19 з яких уже оплачені на загальну суму 7 880 грн без урахування оплати виконавчих зборів.

У Луцьку впертий «паркохам» тролить муніципалів (фото)У Луцьку впертий «паркохам» тролить муніципалів (фото)У Луцьку впертий «паркохам» тролить муніципалів (фото)У Луцьку впертий «паркохам» тролить муніципалів (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів