Поділитись:

Скандал у Луцькій стоматполіклініці: що там коїться

Вівторок, 04 жовтня 2022, 16:20
Скандал у Луцькій стоматполіклініці: що там коїться

Нещодавно Луцький міський голова Ігор Поліщук публічно розкритикував роботу директорки КП «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка» Світлани Черниш. Мовляв, місяць тому попереджав, що безлад, гроші йдуть мимо каси, лікують три зуби, а в звітності пишуть один. А ще в установі продовжує здійснювати прийом імплантолог, який приїздить зі Львова. А це робоче місце, мовляв, можна надати місцевому фахівцю.

Світлана ЧернишСвітлана Черниш

Сайт новин Луцька та Волині «Конкурент» вирішив розібратися, чому забурлило в тихій гавані луцької стоматології.

Зі слів наших джерел, все почалося з призначення наприкінці травня на посаду медичного директора Яковчук Любові Анатоліївни (більші відомої за попереднім своїм прізвищем – Качмар). Вона почала висувати чимало зауважень як до працівників стоматполіклініки, так і до її директорки Світлани Черниш. Лікарі стверджують про необгрунтованість звинувачень Яковчук-Качмар, але про підстави для таких звинувачень ми розповімо в наступних матеріалах.

Любов Яковчук (Качмар)Любов Яковчук (Качмар)

Частину колективу стоматполіклініки написала скаргу на дії Яковчук на адресу начальника управління охорони здоров'я Луцької міської ради Володимира Лотвіна. Проте рух цій скарзі не дали. Натомість направили перевірку в Луцьку стоматполіклініку, яка начебто виявила ряд порушень. 

Джерела в стоматполіклініці стверджують, що медична директорка постійно бігає у високі кабінети жалітися на своїх колег. Така конфліктна поведінка Яковчук має на меті єдине: чимшвидше посісти посаду директора комунального підприємства. 

Стоматологія «Свята Аполонія»Стоматологія «Свята Аполонія»

Водночас Людмила Яковчук (Качмар) зареєстрована як ФОП та є власницею стоматологічної клініки «Свята Аполонія», що в Луцьку на проспекті Відродження.

Для чого власниці приватної стоматологічної клініки переходити в комунальну сферу, питання цікаве. Зі слів лікарів, однією з причин є захмарна заробітна плата, яку свого часу встановили для теперішньої очільниці.

ІА Конкурент й надалі стежитиме за розвитком подій в Луцькій стоматполіклініці. Також ми оприлюднимо результати відомчої перевірки цього КП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
18:35
19 квітня 2024
15:56
03 квітня 2024
19:05
29 березня 2024
27 березня 2024
19:30
22 березня 2024
12:44
21 березня 2024
17:46