Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 11 жовтня

Вівторок, 11 жовтня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 11 жовтня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за вівторок, 11 жовтня:

Про вибух у Луцьку

У Луцьку сталась пожежа на п'ятому поверсі житлового будинку. Перед цим сусіди чули вибух.

Інцидент стався у вівторок, 11 жовтня, у будинку № 61А на вулиці Львівській у Луцьку: загорілася помешкання на верхньому поверсі п'ятиповерхівки. Очевидці стверджують, що перед тим почули вибух.

На місце під'їхали рятувальники й пожежна техніка. Також прибули правоохоронці й медики.

Згодом рятувальники повідомили, що ймовірна причина пожежі – коротке замикання електрообігрівача. Постраждалих немає, евакуацію не проводили.

Про суд над луцьким тренером-педофілом

Луцького тренера Богуслава Галицького судитимуть за сексуальне насильство та зґвалтування неповнолітніх спортсменок.  

За даними слідства чоловік знущався зі своїх вихованок протягом 9 років: з 2012 по 2021 рік. Нині до суду скерований обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення тренером  аж п'яти порушень кримінального кодексу України. Йдеться про насильницьке задоволення статевої пристрасті, сексуальне насильство, розбещення неповнолітніх, замах на зґвалтування та зґвалтуваннях спортсменок.  

Нині ж обвинувачений перебуває під вартою.

Про прощання Олександром Мартинюком

У Луцьку прощалися із захисником України, молодим військовим Олександром Мартинюком

Зранку 11 жовтня у місті оголосили про повітряну тривогу. Але це не зупинило сотні людей, які прийшли до Свято-Троїцького кафедрального собору у центрі Луцька, аби віддати останню шану Сашку. Воїн помер від поранень, які отримав, захищаючи Україну. 

Сашка Мартинюка у Луцьку багато людей знали як Мартенза. Сумлінного поліцейського, вправного бігуна, учасника квестів, переможця. Він був активним, правильним і справжнім. Він завжди ішов попереду, і за ним хотілося слідувати. 

Олександр Мартинюк помер 8 жовтня. Його поховали на Алеї слави на цвинтарі у Гаразджі. 

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів