Поділитись:

Баскетбольний клуб «Старий Луцьк» виступатиме в українській Суперлізі

Вівторок, 11 жовтня 2022, 14:30
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк» виступатиме в українській Суперлізі

Луцький баскетбольний клуб «Старий Луцьк - Університет» у наступному сезоні дебютує в Українській баскетбольній суперлізі.

Про це повідомляє сайт Федерації баскетболу України.

«Новий сезон Суперліги стартує вже наприкінці жовтня. Серед команд, які заявились на чемпіонат є абсолютний новачок – БК "Старий Луцьк-Університет", який на момент зупинки минулого чемпіонату займав перше місце у турнірній таблиці Вищої ліги», – йдеться в повідомленні.

Попередній сезон БК «Старий Луцьк» завершив на першій сходинці Вищої ліги та провів декілька матчів у Кубку України.

«Нашому клубу Старий Луцьк – п’ять років. Ми поступово, крок за кроком будували команду. Виграли Першу лігу, минулого року були першими у Вищій лізі, тому вважаю по спортивному і фінансовому принципу ми заслуговуємо піднятись до Суперліги. Дуже хочемо спробувати свої сили на цьому рівні. За ці п’ять років ми намагаємось вибудувати серйозну баскетбольну піраміду, наше місто переживає баскетбольний бум останніми роками. Ми серйозно працюємо з дітьми, у нас непогана друга команда, яка достойно грала в Першій лізі і з неї у нас планується підпитка до дорослої команди в цьому сезоні. Так воно має працювати. Ми дуже хочемо, щоб кістяк команди складався з місцевих хлопців. Ми так і намагаємось вибудовувати роботу всі ці п’ять років. Очікуємо, що наш бюджет плюс-мінус збережеться завдяки міській, обласній радам, завдяки спонсорській допомозі, є президент клубу. В нинішніх умовах це буде чудово, якщо бюджет збережеться. Нас запевнили, що все буде добре», – розповідає головний тренер команди Володимир Журжій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів