Поділитись:

Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)

Вівторок, 11 жовтня 2022, 13:08
Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)

У Луцьку прощалися із захисником України, молодим військовим Олександром Мартинюком

Зранку 11 жовтня у місті оголосили про повітряну тривогу. Але це не зупинило сотні людей, які прийшли до Свято-Троїцького кафедрального собору у центрі Луцька, аби віддати останню шану Сашку. Воїн помер від поранень, які отримав, захищаючи Україну. 

Сашка Мартинюка у Луцьку багато людей знали як Мартенза. Сумлінного поліцейського, вправного бігуна, учасника квестів, переможця. Він був активним, правильним і справжнім. Він завжди ішов попереду, і за ним хотілося слідувати. 

Олександр Мартинюк помер 8 жовтня. Його поховали на Алеї слави на цвинтарі у Гаразджі. 

Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео)Був у всьому попереду: Луцьк попрощався із Мартензом (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів