Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 7 жовтня

П'ятниця, 07 жовтня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 7 жовтня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за п'ятницю, 7 жовтня.

Про загиблих на війні Героїв із Волині:

На війні загинув уродженець Камінь-Каширського району Володимир Васильович Деркач.

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 7 жовтня 

Про час і місце зустрічі тіла захисника повідомлять окремо.

А на Херсонщині внаслідок ворожого мінометного обстрілу загинув 29-річний солдат Роман Стрельчук з Луцька.

Роман Стрельчук загинув у районі села Білогірка Херсонської області 4 жовтня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в результаті мінометного обстрілу з боку противника.

Вічна пам'ять і слава Героям!

Про пограбування чоловіка на візку біля «Там Таму»:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 7 жовтня 

Раїса Цісарук поширила скрін допису про те, навпроти гіпермаркету «Там-Там» невідомі чоловіки відібрали гроші у візочника, який просив там милостиню.

«До нього підійшли двоє чоловіків і забрали всі гроші, лишивши пару гривень. Коли спитала, навіщо забрали, сказали – на цигарки», – написала жінка. 

Користувачі соцмереж припускають, що чоловіки, які відібрали гроші у людини з інвалідністю, є його «кураторами» у жебрацтві.

Про банду шахраїв з Маневицької колонії:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 7 жовтня 

У Маневицькій виправній колонії волинські оперативники викрили шахрайську схему: засуджені зловмисники встигли ошукати близько сотні громадян.

Фігуранти, причетні до злочинних дій, перебували в установі відбування покарань, гроші ж виводили спільники ув’язнених в різних регіонах України.

Організатор придумав таку схему: в інтернеті розміщались оголошення про надання певних послуг і товарів з їх оплатою наперед. Люди надсилали грошові кошти, а натомість нічого не отримували.

«Наразі в одній з установ відбування покарань, а також на Одещині, Дніпропетровщині, Хмельниччині і Київщині волинські поліцейські проводять санкціоновані обшуки, уже вилучено мобільні телефони, банківські картки, грошові кошти, чорнову бухгалтерію та інші речі й докази, що свідчать про причетність до протиправної діяльності», – повідомив начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко.

Про луцьких волонтерів, які відвезли допомогу в Ізюм:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 7 жовтня 

Луцькі волонтери від «Громадянського Руху «СВІДОМІ» директор сайту новин Волині «Конкурент» Тарас Шкітер та головний редактор Андрій Лучик доставили гуманітарну допомогу в деокупований Ізюм на Харківщині. 

Місто дуже сильно постраждало від дій окупантів, люди перебувають у жахливих умовах. 

«Люди готують собі обід на вулиці, адже немає електрики, води та газу. Ось будинки без вікон та дверей. Тому потрібно допомагати цим людям», – зазначив Тарас Шкітер.

Інші цікаві новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів