Поділитись:

У Маневицькій колонії викрили банду шахраїв (фото, відео)

П'ятниця, 07 жовтня 2022, 13:19
У Маневицькій колонії викрили банду шахраїв (фото, відео)

У Маневицькій виправній колонії волинські оперативники викрили шахрайську схему: засуджені зловмисники встигли ошукати близько сотні громадян.

Про це у п'ятницю, 7 жовтня, повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Фігуранти, причетні до злочинних дій, перебували в установі відбування покарань, гроші ж виводили спільники ув’язнених в різних регіонах України.

«Організатор придумав таку схему: в інтернеті розміщались оголошення про надання певних послуг і товарів з їх оплатою наперед. Люди надсилали грошові кошти, а натомість нічого не отримували. Наразі в одній з установ відбування покарань, а також на Одещині, Дніпропетровщині, Хмельниччині і Київщині волинські поліцейські проводять санкціоновані обшуки, уже вилучено мобільні телефони, банківські картки, грошові кошти, чорнову бухгалтерію та інші речі й докази, що свідчать про причетність до протиправної діяльності», – повідомив начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко.

За його словами, потерпіло від таких телефонних шахрайств близько ста осіб.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 190 КК України  (шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки). Цей злочин карається позбавленням волі від трьох до восьми років. Організатор шахрайської схеми, в якого сьогодні останній день відбування покарання, знову понесе відповідальність за скоєне, згідно з законом.

Заходи проводили спільно з оперативним відділом ДУ «Маневицька виправна колонія (N42)».

У Маневицькій колонії викрили банду шахраїв (фото, відео)У Маневицькій колонії викрили банду шахраїв (фото, відео)У Маневицькій колонії викрили банду шахраїв (фото, відео)У Маневицькій колонії викрили банду шахраїв (фото, відео)У Маневицькій колонії викрили банду шахраїв (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
18 квітня 2024
20:30
17 квітня 2024