Звільнений радник Григорія Недопада Кулаков прокоментував скандал із ним

Четвер, 06 жовтня 2022, 20:49

фото ілюстративне

Колишній радник голови Волинської обласної ради Григорія Недопада Олександр Кулаков, навколо якого нещодавно розгорівся резонансний скандал, прокоментував своє звільнення.

Про це він написав у своєму фейсбуці.

«Скажу відразу, що за кордон я поїхав НЕ за дорученням Григорія Вікторовича, а як голова і волонтер БО "Фонду національного розвитку". Дана поїздка була запланована заздалегідь і повністю співпадала з періодом запланованої відпустки, аби жодним чином не пов’язувати її із будь-якими посадовими питаннями. Це вже далеко не перша моя поїздка. До цього я неодноразово разом із іншими волонтерами відвідував Німеччину, Польщу, Румунію, Чехію і т д. Хто дійсно слідкує за моєю діяльністю як волонтера, бачить обсяги і вартість переданої гуманітарної допомоги, той розуміє, що вона не береться ні звідки», – пише ексрадник.

За словами Олександра Кулакова, основною метою його поїздки до Туреччини було розв'язання гуманітарних питань.

«Позбавлення мене повноважень громадського радника з питань гуманітарної допомоги ніяким чином не вплине на мою волонтерську і громадську діяльність, - як би цього не бажали деякі "доброзичливці". Водночас дуже добре розумію, що далеко не всім подобається молодий та активний хлопчина з багатодітної родини, який без батьківської «опіки» та грошей досягнув в житті певних результатів», – резюмував Кулаков.

Посадовець підсумовує: «Якщо я вчинив підло та несправедливо по відношенню до когось – то Бог мені суддя. Якби там не було, я вважаю, що сім‘я - це найвища цінність в житті людини! Тим більше сьогодні, коли для всіх нас є велика загроза ніколи не побачити завтрашній день».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: