Поділитись:

Відпочиває в Туреччині: фото волинського посадовця сколихнули мережу (відео)

П'ятниця, 30 вересня 2022, 10:46

Директор КЗ «Волинського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Олександр Кулаков перебуває із сім'єю у Туреччині. Світлини сколихнули мережу, оскільки виїзд за кордон чоловіків призивного віку заборонений.

Відповідні світлини у соціальній мережі Інстаграм опублікувала дружина посадовця Ірина Кулакова у «сторіз».

«Сторіз» доступні для перегляду протягом 24 годин, однак, користувачі соціальних мереж встигли зробити «скріншоти» дописів дружини посадовця.

«Мабуть, найкращий період життя за останній 10 років», – підписала одне із фото щасливої родини жінка.

 

 

 

 

Мережу сколихнули світлини із відпочинку посадовця за кордоном, оскільки виїзд чоловіків призовного віку за межі України, за винятком окремих категорій громадян, заборонений.

Журналісти сайту новин Луцька і Волині «Конкурент» зв'язатися з Олександром Кулаковим аби він прокоментував ситуацію.

«Офіційно я зараз перебуваю у відпустці. За кордон поїхав з гуманітарних питань. Спочатку в Румунію, потім в Туреччину. З собою взяв родину. З румунами працюємо буквально з початку війни, понад 100 тонн допомоги вже завезли з Румунії. На рахунок Туреччини, то зараз є величезна потреба у зимовій військовій формі. Тут виготовляють форму високої якості та за помірну ціну. Хочемо взяти зразки та домовитися про поставки в Україну. Попутно на декілька днів привіз дітей до моря», – прокоментував посадовець.

Також Олександр Кулаков додав, що від початку війни активно займався волонтерською діяльністю. Однак, його перебування із сім'єю у Туреччині засудили навіть люди, яким він неодноразово допомагав.

«Не хочу зараз відкривати всі карти, чому я власне сюди приїхав, але вже провів ряд продуктивних зустрічей з представниками турецьких виробництв. Як тільки буду мати вже конкретний результат, викладу великий пост про все це. Війна дійсно показує, хто є хто, і дуже показовим є те, що люди, які рознесли цю інформацію мережею, є моїми добрими знайомими», – додав Олександр Кулаков.

Нагадаємо, що у Луцьку в останню путь провели двох воїнів, які загинули, боронячи Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 березня 2024
15:05
20 березня 2024
18 березня 2024
17 березня 2024
12 березня 2024
16:16
12:22
08 березня 2024
07 березня 2024
10:20
27 лютого 2024