Ексочільника волинського Центру туризму підозрюють у службовому підроблені (відео)

Середа, 05 жовтня 2022, 12:10

Багаторічного ексочільника Волинського обласного Центру туризму, спорту та екскурсій підозрюють у службовому підроблені. Окрім того, слідчі підозрюють його й у зловживанні службовим становищем. 

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

За версією слідства, посадовець влаштував на роботу людину, яка «працювала» лише по документах, а насправді роботи не виконувала.

Колишній посадовець Леонід Толстіхін вже декілька років не керує комунальним закладом. Однак його підозрюють у службовому підроблені та привласнені і розтраті майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

У судовому засіданні викликали двох свідків – працівників Центру туризму, спорту та екскурсій.

Після звільнення Толстіхіна заклад змінив назву і тепер називається Волинський обласний центр національно-патріотичного виховання. 

Свідки зазначили, що ніколи не бачили й не знають людини, на ім'я Анатолій Доценко, який нібито працював у Центрі. Разом з тим свідки зізналися, що не ручаються за те, що особисто знають всіх працівників комунального закладу.

За документами Анатолій Доценко працював в інформаційному відділі і забезпечував висвітлення роботи Центру.

Суд планує допитати ще з десяток свідків. До слова, справу розглядають з квітня 2019 року.

Нагадаємо, що посадовця обласної державної адміністрації на Волині підозрюють у пособництві в заволодінні понад мільйоном гривень бюджетних коштів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: