Поділитись:

На Волині дівчинка продавала власні вироби з бісеру і купила військовим чоботи (фото)

Субота, 01 жовтня 2022, 09:35
На Волині дівчинка продавала власні вироби з бісеру і купила військовим чоботи (фото)

Юна волинянка Тетяна Грищук із села Мовники Литовезької громади зробила чимало патріотичних виробів із бісеру. 

Оригінальні брелоки з прапорами, гербами, сердечками у національних кольорах дівчинка продавала. А за виручені кошти купила захисникам України кілька пар резинових чобіт. Про волонтерство дитини розповіли на фейсбук-сторінці будинку культури у Мовниках. 

«Живе у нашому селі тендітна дівчина Танюша Грищук. Маленька майстриня має не тільки золоті руки, але й велике серце! Вона плете та продає прикраси з бісеру. Танюша неодноразово брала участь у благодійних ярмарках, де збирають кошти на потреби ЗСУ. А сьогодні на зароблені нею кошти дівчина разом з батьками Тетяною та Андрієм придбали для наших захисників гумові чоботи.

Про нашу майстриню вже знають і за кордоном, адже замовлення на її чудові вироби вже надходять і з Польщі. Низький уклін та щирі слова вдячності за виховання донечки – щирої україночки! Танюші здоров'я та здійснення усіх мрій, мирного неба та нових ідей!» – гордо написали на сторінці закладу. 

На Волині дівчинка продавала власні вироби з бісеру і купила військовим чоботи (фото)На Волині дівчинка продавала власні вироби з бісеру і купила військовим чоботи (фото)На Волині дівчинка продавала власні вироби з бісеру і купила військовим чоботи (фото) 

Нагадаємо, у Луцьку діти з початку повномасштабного вторгнення у різний спосіб допомагають армії. Деталі тут: Гроші, печиво та тролінг русні у TikTok: як луцькі діти допомагають ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів