Поділитись:

Купила два тепловізори: донька загиблого воїна волинської 14-ОМБр збирає гроші для ЗСУ (відео)

Неділя, 17 липня 2022, 21:15

Щоб тримати зброю в руках, шестирічна Іринка ще замала, тому вирішила: робитиме власноруч прикраси, щоб продавати їх на благодійних ярмарках та через соціальні мережі, а гроші передавати Збройним Силам України.

Про це розповідає АрміяInform.

За короткий період дівчинка придбала та передала на фронт два тепловізори, а нині зосередила свої зусилля на придбанні автомобіля для військових.

Тато Іринки – старший лейтенант Олександр Васильєв – захищав Україну з 2014 року. Офіцер з відзнакою закінчив Національну академію сухопутних військ у Львові та служив у складі окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Він неодноразово перебував у районі проведення операції Об’єднаних сил, а з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну боронив Київщину, а згодом Миколаївщину, де загинув 27 березня під час виконання бойового завдання. Похований герой у Рівному.

Як розповіла мати дівчинки Вікторія Васильєва, в один із днів донька прокинулася після сну й перше, що вона сказала: «Тато наш захищав Україну? Захищав. Він загинув. Тепер я маю захищати Україну».

У дитячій кімнаті, дивлячись на фото свого татуся в парадному військовому однострої, з медалями й чорною стрічкою, Іринка працює без вихідних, з кожним днем нарощуючи темпи роботи та розширюючи асортимент власної продукції, бо вірить у перемогу української армії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів