Поділитись:

На Волині трирічний хлопчик помер від раку, а сім'ю спіткало нове горе (фото)

Середа, 27 липня 2022, 18:56
На Волині трирічний хлопчик помер від раку, а сім'ю спіткало нове горе (фото)

У багатодітної сім'ї Юзечуків на Волині сталося горе – після того, як трирічний Анатолій помер від раку після довгої боротьби з хворобою, біда спіткала і його старших сестричок, а батьки не знаходять собі місця від страшних випробувань, що випали на їхню долю водночас.

Про це у коментарі сайту новин Луцька і Волині «Конкурент» розповіла засновниця Благодійного фонду «З Богом у серці» Марія Бадалян.

Фонд Марії Бадалян довгий час опікувався лікуванням трирічного Толіка, та після смерті дитини довелося допомогти і його сестричкам, адже на згорьованих батьків впало нове горе.

«Толічок у свої три рочки довго і мужньо боровся з онкологією. Ця виснажлива і тяжка боротьба тривала понад рік. В останні дні земного життя крихітки все місто приїжджало здавати маленькому Толіку кров, а батьки по черзі ночували біля реанімації», – із сумом розповідає Марія Бадалян.

Благодійниця додає, що смерть хлопчика стала великим ударом для його сім’ї, в тому числі й для його старших, але ще зовсім маленьких сестричок.

«Світланці 11 рочків. До цього вона була цілковито здоровою дівчинкою. Але після смерті братика почала раптово мліти. У дівчинки почали з’являтись сиві волосинки. Дитина почала постійно хворіти, почались серйозні проблеми із кишківником, дитина вже двічі прооперована, але і зараз страждає від болю. Вона постійно перебуває у лікарні, поруч із нею матуся», – розповідає благодійниця.

Марія Бадалян додає, що раптово у дівчинки різко погіршилися всі аналізи, вона зблідла.

«Що переживали батьки годі й уявити. Зараз Світлана під постійним наглядом лікарів. Щораз потрібні ліки та додаткові обстеження», – зазначає Марія Бадалян.

СвітланаСвітлана
 

Та окрім старшої сестри покійного Толіка горе спіткало й меншу. Камілі – 9 років, а у неї виявили епілепсію та підозрюють пухлину головного мозку.

«У дитини почали відбуватись напади епілепсії – її кидає, сильно судомить, батьки в паніці викликали «швидку», їх направили до обласної лікарні. Обстеження показали невтішні результати, зараз лікарі хочуть виключити пухлину головного мозку», – розповідає благодійниця.

КамілаКаміла
 

Марія Бадалян додає, що поруч з Камілою постійно перебуває тато. Згорьовані та виснажені смертю наймолодшої дитини батьки нині борються за здоров’я ще й своїх старших донечок і бояться найгіршого.

«Сім’я живе дуже бідно і благає про підтримку кожного. До слова, сім’я дуже хороша. Ми працюємо із ними довгий час. Це добрі люди, віруючі, тихі, скромні. Вони ніколи не просять просто так. Тільки у критичних випадках. Коли не можуть не просити», – переконує благодійниця.

Марія Бадалян зазначає, що її фонд взявся лікувати трирічного Толіка, шукав донорів. Та коли дитина померла – батьки попросили БФ «З Богом у серці» допомогти і з похованням. Завдяки небайдужим людям похорон дитини вдалося організувати гідно. 

«Зараз вони просять допомогти їх донечкам. І ми й нині просто не можемо лишити їх самих у цій біді», – додає благодійниця та просить всіх небайдужих допомогти будь-якою сумою.

Благодійниця Марія Бадалян, яка стикалася із безліччю трагічних історій, вражена долею родини Юзечуків. Адже на батьків, каже, впали непомірні навантаження одночасно. Наостанок засновниця благодійного фонду дізналася, що вбитих горем батьків із хворими дітьми виселяють із оселі за борги.

Фонд «З Богом у серці» з самого початку опікувався трирічним Толіком. Тож і в нинішній ситуації не може лишити у біді цю сім'ю та просить долучитися всіх небайдужих.

Картки Благодійного Фонду «З Богом у серці»:
4246 0010 0224 4295
4246 0010 3017 1825
Рахунок: Допомога дітям

Пошук за назвою у Приват24:

Платежі -> БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД З БОГОМ У СЕРЦІ

Швидке посилання на переказ для клієнтів будь-якого українського банку ТУТ.

На Волині трирічний хлопчик помер від раку, а сім'ю спіткало нове горе (фото) 

На Волині трирічний хлопчик помер від раку, а сім'ю спіткало нове горе (фото) 

Нагадаємо, що У Луцьку 21 січня викрали скриньку із пожертвами для хворих дітей прямо із костелу Петра і Павла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів