Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 26 липня

Вівторок, 26 липня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 26 липня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за вівторок, 26 липня:

Про унікальну операцію в Луцьку

У Луцьку вперше в трупного донора вилучили одразу чотири органи: серце, нирки й печінку. Серце і дві нирки пересадили на місці, а печінку повезли в Київ.

Про це у вівторок, 26 липня, повідомив у фейсбуці речник Волинської обласної клінічної лікарні Андрій Гнатюк.

«Незважаючи на сирени, це була насичена хірургічна ніч у Волинській обласній клінічній лікарні. Уперше в трупного донора вилучили відразу 4 органи. Це значить, що 4 людей отримали шанс змінити своє життя», – повідомив він.

За  словами Гнатюка, серце і дві нирки пересадили на місці, а печінку повезли до Києва, щоби встигнути до 10-ї ранку.

Про білоруську розвідку в напрямку Луцька та Ковеля

Розпочалася сто п’ятдесят третя доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генштаб інформує про ситуацію на фронті станом на ранок 26 липня. 

На Волинському та Поліському напрямках в збройних силах Республіки Білорусь було проведено тренування зі зв’язку пунктів управління. З території цієї країни відзначалося ведення повітряної розвідки БПЛА оперативно-тактичного рівня у напрямках на міста Луцьк та Ковель Волинської області. Зберігається загроза ракетно-авіаційних ударів з території і повітряного простору Республіки Білорусь.

Про миттєву карму та луцького водія

У Луцьку керманич легковика проігнорував червоний сигнал світлофора та проїхав перехрестя просто на зустріч патрульній автівці.

Про це у вівторок, 26 липня, повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

У Луцьку легковик Renault проїхав перехрестя вулиці Домни Гордіюк та вулиці Кравчука на заборонений червоний сигнал світлофора, чим порушив п. п. 8. 7. 3. е. ПДР.

За грубе порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили автомобіль, а на керманича постанову за ч. 2 ст. 122 (Проїзд на заборонений сигнал світлофора) КУпАП та провели профілактичну бесіду.

«Водій не подумав, що своїм вчинком наражав на небезпеку не лише себе, а й інших учасників дорожнього руху», – зазначили у патрульній поліції.

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів