Поділитись:

Завали розбирали всім селом: показали руйнування після збиття БПЛА на Волині

Вівторок, 26 липня 2022, 10:56

На Волині показали наслідки руйнувань після збиття білоруського безпілотника у селі Дубове Ковельського району. 

Там близько 10:00 у понеділок, 25 липня на житловий будинок впали уламки літального апарату. Будівлю зруйновано ущент. Одна людина загинула, ще п'ятеро отримали поранення. Серед поранених – троє дітей

Близько 18:00 понеділка слідчі роботи на місці були завершені. Громада об'єдналася, і спільно розгрібала завали. Постраждалим та родині загиблого Григорія Ломазюка почали збирати матеріальну допомогу. 

«Сила громади – в єдності! Дякуємо, людоньки, що відгукнулись і дружно допомогли впоратись з наслідками «русского мира» в обійстях наших односельчан. Особлива вдячність Добровольчому формуванню територіальної оборони громади, які оперативно зреагували й організували прибирання завалів та зруйнованих обійсть. Висловлюємо співчуття родині Ломазюків. Ніколи не пробачимо. Разом переможемо рашистську нечисть!», – емоційно написали на сторінці місцевої ГО «Діємо вже». 

Також показали масштаби руйнувань. Кілька господарських споруд, які були найближче до епіцентру вибуху, розбило на друзки. Будинок Ломазюків дуже постраждав. Вибито вікна, впав дах тощо. Кілька будинків поруч також зазнали чималих ушкоджень. 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів