Поділитись:

Дорого і неякісно: перевізника на маршруті №117 «Луцьк – Клепачів» просять змінити (петиція)

П'ятниця, 22 липня 2022, 12:46

Жителі села Клепачів Луцької громади звернулися до влади обласного центру Волині з проханням знизити ціни на проїзд та змінити перевізника на маршруті № 117.

Відповідну петицію у п'ятницю, 22 липня, розмістила на сайті E-Dem Юлія Рудчик.

«Ми, жителі с. Клепачів, громада, що відноситься до Луцької ОТГ, тому, відповідно, хочемо користуватись міським громадським транспортом і оплачувати послуги по перевезенню за тарифами міста. Звертаємось із проханням змінити маршрут "Луцьк-Клепачів №117" з приміського на міський, адже він є найрентабельнішим, тому що маршрутний автобус №117 проїжджає через села Липляни, Жидичин, Кульчин, Озерце, дачний масив, Клепачів.

До нашого села не більше кілометрів як до інших сіл ОТГ Луцька, куди курсують міські маршрутні автобуси, тому ціна за проїзд бажає бути набагато нижчою.

Просимо змінити перевізника, так як до перевезень він відноситься недобросовісно: стан транспортного засобу плачевний (в дощову погоду з даху капає пасажирам на голови), антисанітарія, бруд, пилюка та найголовніше для нас, - очевидне і відчутне ЗАВИЩЕННЯ ЦІН», – йдеться у петиції.

Зауважимо, аби звернення розглянули у міськраді. петиція має зібрати щонайменше 300 підписів протягом 14 днів.

Нагадаємо: під час чергового засідання виконавчого комітету внесли зміни у схему руху автобуса № 51 «Кульчин – Луцьк». Таке рішення ухвалили на прохання мешканців населених пунктів, які обслуговує цей маршрут. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів