Поділитись:

У Луцьку врахують побажання створити тролейбусний маршрут на Львівську через Соборності

Четвер, 21 липня 2022, 10:11
У Луцьку врахують побажання створити тролейбусний маршрут на Львівську через Соборності

фото ілюстративне

У Луцькраді пообіцяли врахувати побажання лучан створити новий тролейбусний маршрут, який пролягатиме через проспект Соборності до вулиці Львівської.

Про це йдеться у відповіді на петицію, яку зареєструвала Дарина Іванова.

Петиція про створення нового тролейбусного маршруту, який би пролягав через проспект Соборності до вулиці Львівської, набрала 302 підписи при необхідних 300. Тож у Луцькраді розглянули звернення.

Петицію щодо відкриття тролейбусного маршруту на вулицю Львівську через проспект Соборності розглянули виконавчий комітет Луцької міської ради спільно з адміністрацією комунального підприємства «Луцьке підприємство електротранспорту».

«Комунальне підприємство «Луцьке підприємство електротранспорту» у сфері пасажирських перевезень керується договором про організацію надання транспортних послуг електричним транспортом. Додатком до вказаного договору затверджено Показники транспортних послуг за маршрутами №№ 1, 2, 3, 4, 4а, 5, 12, 15, 15а з оплатою обсягів транспортної роботи відповідно до розрахункового тарифу в межах бюджетних призначень на ці цілі», – йдеться у відповіді.

Разом із тим у Луцькраді зазначили, що пропозиція створити новий маршрут буде врахована в подальшій роботі з організації пасажирських перевезень та реформування міської маршрутної мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів