Поділитись:

Схему руху маршруту №51 «Луцьк – Кульчин» змінили

Четвер, 14 липня 2022, 10:01
Схему руху маршруту №51 «Луцьк – Кульчин» змінили

Під час чергового засідання виконавчого комітету внесли зміни у схему руху автобуса № 51 «Кульчин – Луцьк». Таке рішення ухвалили на прохання мешканців населених пунктів, які обслуговує цей маршрут. 

Про це повідомили в пресслужбі Луцької міської ради. 

Шлях за маршрутом у прямому та зворотному напрямках пролягатиме тепер так: с. Кульчин, с. Жидичин, вул. Героїв УПА, вул. Стрілецька, вул. Винниченка, вул. Словацького, вул. Богдана Хмельницького (Паркова), вул. Ковельська, вул. Глушець (місця міжзмінного відстою у с. Кульчин та на вул. Глушець).

Міський голова Ігор Поліщук зазначив, що мешканці села Кульчин просили внести такі зміни, адже раніше кінцевою зупинкою була АС-2 на вулиці Львівській і громадянам не було зручно доїжджати до центральної частини міста. 

Також внесли зміни у маршрути № 117 «Луцьк-Клепачів та 149  «Луцьк-Озерце». Тут тепер на маршруті у вихідні дні працюватимуть по 2 автобуси.

Крім того, відновлено вечірні та вранішні рейси о 6.40, 19.40 на маршруті та рейс по маршруту № 117 «Луцьк-Клепачів» в робочі дні о 20.20 год. для забезпечення доїзду на роботу та з роботи мешканців сіл.

Автобусний маршрут № 117 «Луцьк-Клепачів» три рейси буде здійснювати до АС-1 зранку, в обід та ввечері.

Також вдалося знизити вартість проїзду до села Клепачів з 55 до 45 гривень. Новий тариф буде діяти після внесення змін до АСООП та дорожньої документації перевізника. Знизилась й вартість проїзду й до інших сіл через, які проходить маршрут «Луцьк-Клепачів», зокрема до села Озерце тепер вартість становитиме 40 грн замість 45 грн.

До слова, також у Луцьку змінять схему руху маршруту № 7 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів