Поділитись:

«Люди шукають житло з підвалами і підземними паркінгами», – луцький забудовник

Середа, 20 липня 2022, 17:21

За словами рієлторів, усього кілька новобудов у Луцьку не продовжили будувати з початком повномасштабного вторгнення. Майже всі будівництва наразі тривають. Ба більше, за ці чотири місяці у місті почали кілька нових проектів практично з котлованів. 

Про дещо нижчий, але відносно стабільний попит на нерухомість говорить забудовник «Казкова оселя». Менеджерка з продажів Валентина Шотік зазначає, що через воєнний стан покупців стало менше, але зацікавленість нерухомістю не знизилася. А ще покупці часто шукають житло з підвальними коморами і підземними паркінгами, які можна буде використовувати, як укриття. 

«У період воєнного стану звернення до відділу продажу суттєво не зменшились, але здебільшого мають зміст зацікавленості в об’єкті з перспективою купівлі у післявоєнний час. Також достатня кількість квартир перебуває на стадії бронювання. Переважно при формуванні договору клієнти просять максимальне розтермінування платежів з мінімальним першим внеском. Найчастіше, як і у довоєнний час, до нас звертаються молоді люди та сім’ї, які цінують комфорт і якість.

При тому, що ціна на квадратний метр зросла, люди готові купувати наші помешкання і сьогодні, бо знають рівень та якість будівництва ТзОВ «Казкова оселя». Клієнти готові вкладати в нерухомість у розрахунку на те, що після війни вона істотно зросте в ціні. Особливої переваги нині набуває наша пропозиція по підвальних коморах та по підземному паркінгу. Ці приміщення мешканці планують використовувати як укриття під час повітряних тривог.. Ми усі чекаємо миру. Все буде Україна!», – каже вона.

Валентина ШотікВалентина Шотік
 

Яка ситуація на ринку нерухомості у місті, читайте за посиланням: Війна і ринок нерухомості: чи реально купити/продати житло у Луцьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів