Поділитись:

Інвестиція в нерухомість під час війни: Прайм-Тайм із фахівцем з управління активами (відео)

Четвер, 19 травня 2022, 22:20
Інвестиція в нерухомість під час війни: Прайм-Тайм із фахівцем з управління активами (відео)

Багато людей внаслідок бойових дій залишились без житла. Чимало людей покидали свої домівки маючи певні заощадження. Зараз перед ними гостро стоїть питання нерухомості.    

Що зараз відбувається на ринку нерухомості й настільки це надійна інвестиція у програмі Прайм-Тайм телеканалу Конкурент TV розповів Олександр Бондар, фахівець з управління активами компанії «Акстон».

Він зазначив, що нині ситуація з нерухомістю в Україні переформатувалась. Якщо раніше однокімнатну квартиру біля метро у Києві вважали гарною інвестицією, то нині квартири на заході України здають перспективнішими. Адже ціни на нерухомість у столиці значно змінились з початком війни. Тому вклад в нерухомість на заході України є непоганою інвестицією нині.

Також він вважає, що нині актуальною нерухомістю будуть таунхауси (декілька малоповерхових будинків з’єднані разом бічними стінами) подалі від міської інфраструктури, подалі від місць можливих бойових дій.

Крім того, Олександр Бондар додав, що земельні ділянки є одним із найстабільніших активів вже довгий час і нині також залишаються актуальними.

Детальніше – у відео.

Крім того, вкінці випуску гість програми підготував приємний розіграш для глядачів, тому вмикайте Прайм-Тайм та дивіться до кінця, щоб отримати подарунок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів