Поділитись:

Рекорд під час воєнного стану: луцький ЦНАП фіксує збільшення кількості відвідувачів

Середа, 11 травня 2022, 11:40
Рекорд під час воєнного стану: луцький ЦНАП фіксує збільшення кількості відвідувачів

10 травня Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку прийняв 583 відвідувачі. Це найбільший показник за час воєнного стану. ЦНАП вже наблизився до рівня, що передував повномасштабному вторгненню росії в Україну.

Про це повідомили на сторінці центру у фейсбуці. 

Рекорд під час воєнного стану: луцький ЦНАП фіксує збільшення кількості відвідувачів

У перші тижні усі державні реєстри були закриті, тому ЦНАП основну діяльність скерував на надання консультаційної, інформаційної підтримки населення та роботу в Луцькому центральному пункті допомоги ЗСУ і постраждалим у війні. З кінця березня відновився доступ до окремих реєстрів, зокрема для надання послуг у сфері будівництва, оформлення паспортів, реєстрації бізнесу.

Отож з 24 лютого жителі громади, вимушено переміщені на Волинь особи скористалися близько 16-ма тисячами консультацій фахівців ЦНАП (в середньому 350 на день) та отримали понад 8 тисяч адміністративних послуг.

Найбільш затребуваними під час воєнного стану стали:

  • оформлення, видача та обмін паспорта громадянина України для виїзду за кордон (майже 1, 5 тис.);
  • видача довідки щодо реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання особи (1,3 тис.);
  • подання відомостей власника жилого приміщення про безоплатне тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб (понад 600);
  • реєстрація повідомлень та декларацій по будівництву (майже 500).

Наразі недоступним залишається набуття права власності на нерухомість, надання комплексної послуги єМалятко, реєстрація або зняття з місця реєстрації місця проживання (за винятком померлих) та послуги Держгеокадастру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024