Поділитись:

Волинський обласний молодіжний центр просить нове приміщення

Субота, 16 липня 2022, 10:35
Волинський обласний молодіжний центр просить нове приміщення

Волинський обласний молодіжний центр хоче розширитися та просить для цього нове приміщення.

Про це повідомляє Волинська обласна рада у Фейсбуці.

З таким клопотанням під час річного звіту до членів депутатської комісії з питань сім’ї, молоді, спорту та туризму  звернулася в.о. директора комунальної установи «Волинський обласний молодіжний центр» Яна Романюк.

За її словами, упродовж 2021 року працівники обласного молодіжного центру організували та провели півсотні різноманітних заходів, спрямованих на допомогу молоді реалізувати себе. На активність роботи центру вплинули карантинні обмеження, адже в попередні роки тут проводили більше 120 заходів.

«Наш молодіжний центр уже став учасником програми «Молодіжна школа участі» в рамках проєкт Ради Європи «Молодь за демократію в Україні. Ми проводили тренінги «Молодіжний працівник», учасниками яких були представники бюджетних установ, громадських організацій, молодіжних рад, поліції та різних громад, навчання щодо створення молодіжних центрів, запровадили «Літню дебатну школу», Крім того, семінари з основ надання домедичної допомоги «Перший на місці події», а також різноманітні еко-акції», – розповіла Яна Романюк.

Керівниця зазначає: для масштабних заходів та тренінгів у приміщенні, де знаходиться молодіжний центр, бракує місця – установа займає всього лише 47 квадратних метрів. Тож просить депутатів обласної ради посприяти у вирішенні проблеми.

«Найкращий варіант для нас – приміщення з окремим входом на першому поверсі. Це дозволить створити безбар’єрний простір та долучити до наших заходів ще більше активної молоді», – підкреслила Яна Романюк.

Депутати звіт за рік роботи установи погодили та доручили відділу майна підготувати пропозиції щодо переліку приміщень для молодіжного центру.

Нагадаємо, що виконавча директорка Молодіжного центру Ніка Міщук розповіла як луцька небайдужа молодь об'єдналася заради допомоги вимушеним переселенцям та спільну роботу з  ПРООН. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів