Поділитись:

У Ковелі керівниця ліцею виписала собі чималу премію

Неділя, 10 липня 2022, 10:30
У Ковелі керівниця ліцею виписала собі чималу премію

Виконувачка обов’язки директора Ковельського ліцею №7 Тетяна Пляшко одноосібно підписала наказ про виплату щорічної премії до свята педагогічним працівникам навчального закладу, відповідно до якого їй було нараховано та виплачено грошові кошти в сумі 14 000 гривень.

Про це йдеться у постанові Ковельського міськрайонного суду від 28 червня, пише Ковель медіа.

Згідно з матеріалами, які надійшли до суду від Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, вона не повідомила управління освіти виконавчого комітету Ковельської міської ради про наявність у себе реального конфлікту інтересів під час видачі та підписання наказу на виплату премії. Також освітянка порушила вимоги п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинила адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, відповідальність за яке передбачена ч. 2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У судовому засіданні Тетяна Пляшко свою вину у вчиненні адміністративних правопорушень визнала.

Суддя Сергій Панасюк постановив накласти на неї адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 3 400 гривень та стягнути в дохід держави судовий збір у сумі 496 гривень 20 копійок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів