Відомий американський благодійник приїхав в Україну та допомагає людям. Інтерв‘ю (відео)

Четвер, 07 липня 2022, 21:50

Американський мільйонер, засновник організації Global Empowerment Mission та благодійник Майкл Капонні в ексклюзивному інтерв'ю Конкурент TV розповів про свою співпрацю з українськими волонтерами та про те, як допомагає українцями долати жахи, які принесла війна.

Про свою особисту боротьбу за свободу України та українців Майкл Каппоні розказав у ефірі програми «Прайм-тайм».

«Коли я побачив танки, зброю, військові навчання і що відбулось, я не міг у це повірити. Я почав готуватися. Перед тим я написав пост в інстаграм про події, що стались. А 24 лютого я вже забронював квиток на літак до Києва та почав вантажити контейнери в Маямі для цього», – ділиться меценат.

За словами благодійника, його благодійна організація має в Україні близько 50 організацій-партнерів, які допомагають спрямовувати допомогу точково, в місця, де її найбільше потребують люди.

«У нас є три напрямки роботи, три, найголовніші плани. Основний напрямок – допомога біженцям у Польщі. Ми розселили близько 35 000 людей по всьому світу. Ми купляли їм квитки на літак або саджали їх в автобуси, та відправляли їх у різні країни. Так ми переселили близько 35 000 людей у 50 різних країн світу», – пояснює Каппоні.

Нагадаємо, що на початку літа волонтерська команда Громадянського руху «Свідомі» підписала договір з американською благодійною організацією Global Empowerment Mission.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: