Поділитись:

Арестович натякне, якщо загроза нападу з Білорусі стане реальною: як саме (відео)

Субота, 02 липня 2022, 13:49
Арестович натякне, якщо загроза нападу з Білорусі стане реальною: як саме (відео)

Самопроголошений президент Білорусі олександр лукашенко маніпулює президентом рф володимиром путіним, організувавши операцію з дезінформації, створивши тим самим загрозу вторгнення з боку Білорусі.

Таку думку висловив радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі з російським правозахисником Марком Фейгіним.

«Режим Лукашенка крутить із путінським режимом грандіозну операцію з дезінформації, яка називається «загроза вторгнення з білоруського боку». Реальної загрози немає. Для того, щоб її створити, білоруська армія не менше місяця-півтора повинна мобілізуватися. Вона не здатна зробити це без російських військ. Російських військ у Білорусі немає, є лише обслуговуючий персонал комплексів «Іскандер», їх охорона та обслуговуючий персонал станцій радіотехнічної розвідки та аеродромів з авіацією», – сказав він.

Арестович вважає, що всі історії про загрозу вторгнення Білорусі зараз є «одним із найпопсовіших мемів цієї війни».

Він додав, що якщо оцінку ризиків вторгнення з боку Білорусі буде підвищено, то він дасть знак аудиторії.

«Загрози вторгнення з боку Білорусі у найближчі тижні немає. Коли буде, то я одягну чорне, посилено підморгуватиму і скажу «вкрай висока ймовірність». Ось коли я вимовлю ці слова, знайте, що так», — сказав Арестович.

Нагадаємо: раніше Олексій Арестович сказав, що у військових білоруської армії є великий недолік – відсутність бойового досвіду, а також мотивації, тож українські військові «зроблять» їх упродовж трьох діб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів