Поділитись:

ЗСУ знищать білорусів за три доби, – Арестович (відео)

Неділя, 26 червня 2022, 15:00
ЗСУ знищать білорусів за три доби, – Арестович (відео)

У військових білоруської армії є великий недолік – відсутність бойового досвіду, а також мотивації, тож українські військові швидко їх ліквідують.

Про це в інтерв'ю Марку Фейгіну на ютуб-каналі «ФЕЙГИН LIVE» розповів радник голови Офісу президента Олексій Арестович. 

Зі слів Арестовича, якщо білоруські військові вступлять у війну з Україною, то ЗСУ «зроблять» їх упродовж трьох діб.

«Якщо на нас підуть білоруси, що буде з українськими солдатами та офіцерами? Вони оскаженіють! Тому що все таки не витримали (білоруси, – ред.) і завдали зрадницький удар... Ніхто нікого не буде шкодувати, там вже робота піде на повну – усім, чим тільки можна, – зазначив Олексій Арестович. – Білоруси, бідолашні, не встигнуть навіть бойовий досвід здобути, як все буде завершено».

Радник голови Офісу президента додав, що нищити армію сусідів будуть всі – від військовослужбовців до селян. При чому будуть нищити з більшою злістю, ніж росіян. 

«Щодо російської армії ніхто не мав жодних сумнівів. А білоруси начебто «брати», начебто «близькі». І ось коли вони зрадять – це вже занадто, тоді хай начуваються», – зауважив він.

Олексій Арестович наголосив, що весь час Україну обстрілюють з території Білорусі, що є актом військової агресії, проте українська армія не б'є у відповідь, тому що не хоче вбивати білорусів. 

«Але якщо вони підуть на нашу землі, тоді вибачайте!» – резюмував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів