Поділитись:

Instagram дозволив видаляти облікові записи в застосунку

Субота, 02 липня 2022, 01:27
Instagram дозволив видаляти облікові записи в застосунку

Соцмережа, що належить Meta, запустила нову опцію, яка дозволяє видаляти обліковий запис Instagram на iOS.

Про це повідомляє «Детектор Медіа», посилаючись на TechCrunch.

Нововведення з’явилося відповідно оновленим рекомендаціям Apple App Store, що зобов’язують усі програми, які пропонують створення облікового запису, також містити опцію видалення облікового запису в додатку.

Раніше користувачі могли деактивувати обліковий запис через додаток, але це не видаляло їх особисті дані з серверів Instagram.

«Програма не інформувала про можливість повного видалення, тому багато користувачів не здогадувалися, що вони лише деактивувати облікові записи, а не видалили їх з мережі», – зазначає видання.

Видалення могло відбутися лише через веббраузер на настільному комп’ютері чи мобільному пристрої.

У разі видалення облікового запису в додатку, у користувача залишається 30 днів, щоб змінити думку. Щоб зупинити Instagram від видалення акаунту, потрібно просто запустити програму протягом цього терміну.

Інші програми також тепер повинні відповідати новій політиці Apple. WhatsApp, що належить Meta, і Signal пропонують видалення облікових записів у своїх додатках, але Spotify пропонує лише посилання на вебсторінку видалення акаунту. Telegram також поки що не пропонує можливість видалити обліковий запис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів