Поділитись:

Преміумпідписка Telegram: які функції пропонують та скільки коштує

Вівторок, 21 червня 2022, 15:01
Преміумпідписка Telegram: які функції пропонують та скільки коштує

Соціальна мережа Telegram запустив преміумпідписку, яка надає користувачам доступ до ексклюзивних додаткових функцій. Наявний функціонал і надалі залишатиметься безкоштовним.

Про це повідомили у Telegram.

Що нового:

Завантаження 4 ГБ

Передплатники преміумкласу тепер зможуть надсилати медіа та файли розміром до 4 гігабайт. Усі користувачі можуть відкривати та завантажувати ці файли, навіть якщо вони не мають підписки.

Подвійні ліміти

Можна відстежувати до тисячі каналів, створювати до 20 папок чату, закріплювати 10 чатів в основний список, зберігати 10 улюблених наклейок тощо.

Голос у текст

Користувачі преміумверсії можуть отримати текстову розшифровку будь-якого голосового повідомлення, натиснувши кнопку A поруч із записом. Наразі невідомо, на які мови це поширюється.

Нові наклейки

Можна надсилати десятки наклейок із повноекранною анімацією, яку бачать всі користувачі. Щомісяця обіцяють додавати більше наклейок.

Нові реакції

Premium-підписка пропонує 10 нових ексклюзивних емодзі, як от: 👌😍❤️‍🔥💯🤡🌭🐳.

Керування чатом

Telegram Premium включає нові інструменти для організації списку чатів. Наприклад, можна змінити папки чату за замовчуванням, щоб програма завжди відкривалася в користувацькій папці або, скажімо, «Непрочитані» замість «Усі чати».

Для цього натисніть і утримуйте папку, потім натисніть «Змінити порядок», перетягніть потрібну папку на перше місце.

Крім того, передплатники можуть увімкнути налаштування конфіденційності та безпеки для автоматичного архівування та вимкнення нових чатів, допомагаючи організувати навіть найзавантаженіші списки чатів.

Анімовані зображення профілю

Відео профілю преміумкористувачів будуть анімованими для всіх, включаючи чати та список чатів.

Преміальні значки додатків

Передплатникам доступно кілька нових значків, наприклад, зірка преміумкласу, нічне небо та турболітак.

Преміальні значки

Всі користувачі преміумкласу отримують спеціальний значок, який з’являється біля їхнього імені.

Вартість підписки

Компанія не повідомляє вартість підписки, але TechCrunch називає діапазон від 5 до 6 доларів. Українські користувачі повідомляють про вартість преміумпідписки, яка коливається від 3.99 доларів (120 гривень) на комп'ютері по 174 гривень для мобільного.

Усі базові можливості Telegram залишаться безплатними. До того ж звичайні юзери можуть користуватися деякими перевагами Premium: наприклад, завантажувати надзвичайно великі документи та переглядати наліпки, які отримуватимуть від преміумклієнтів.

Преміумпідписка Telegram: які функції пропонують та скільки коштуєПреміумпідписка Telegram: які функції пропонують та скільки коштує 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів