На Волині відкрили для руху новозбудований проїзд «Варшавки» (фото)

Середа, 29 червня 2022, 17:32

Відбулися зміни в організації дорожнього руху ділянкою автошляху М 07 Київ – Ковель – Ягодин (на Люблін) між селами Довгоноси та Старі Кошари Ковельського району.

Про це у середу, 29 червня, повідомили на фейсбук-сторінці Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Відтепер транспортні засоби, які прямують зі Сторони ПП «Ягодин», будуть проїздити цей відтинок «Варшавки» збудованим минулоріч лівим проїздом з двома смугами руху в цьому напрямку. 

Нагадаємо, що у 2021 році у рамках реконструкції на замовлення Служби автомобільних доріг у Волинській області були проведені роботи з підвищення до першої категорії цієї 3-кілометрової ділянки міжнародного автошляху М 07. Зокрема, прокладали новий проїзд: провели підготовчі роботи, звели земляне полотно, влаштували тришарову основу та три шари асфальту. Торік відновили й існуючий проїзд. Стару дорогу розширили з 9 до 10,5 метрів та вкрили трьома шарами асфальту, нанесли тимчасову дорожню розмітку.

Цьогоріч на цій ділянці автошляху провели роботи з організації дорожнього руху – встановили дорожні знаки та нанесли дорожню розмітку.

«За теперішніх реалій не можна переоцінити важливість цього міжнародного автошляху як для Волинської області, так і для країни в цілому. Тому прикладаємо максимум зусиль задля забезпечення безпечних умов руху та підвищення пропускної спроможності цієї транспортної артерії.
Закликаємо водіїв бути обачними та уважно стежити за дорожніми знаками!», – додали у Службі автодоріг.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: