Поділитись:

У Луцьку раніше судиму неповнолітню офіціантку судили за хуліганство

Субота, 25 червня 2022, 17:59
У Луцьку раніше судиму неповнолітню офіціантку судили за хуліганство

Неповнолітня офіціантка одного із закладів громадського харчування у Луцьку втретє постала перед судом. Дівчину, яку раніше судили за крадіжку з проникненням та повторну крадіжку на цей раз притягнули до відповідальності за хуліганство.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд 20 червня.

Як вбачається з вироку, раніше судима неповнолітня дівчина, яка працювала офіціанткою однієї із піцерій Луцька, 18 червня 2018 року близько 23:30 перебувала у стані алкогольного сп'яніння. У цьому стані у неї раптово і безпричинно виник конфлікт з іншою дівчиною.  

У ході конфлікту обвинувачена побила потерпілу, повалила її на землю, сіла зверху і продовжувала побої й намагалася душити. Також нападниця вкусила свою опонентку. Загалом потерпіла отримала численні синці й забої, ці тілесні ушкодження відносяться до легких.

У суді нападниця визнала свою вину повністю, розкаялася та просила суворо не карати.

За хуліганство дівчині присудили 45 діб арешту. Однак, оскільки новий злочин був вчинений під час іспитового строку за попереднім вироком – зловмисниця проведе за ґратами 3 роки та 1 місяць.

Нагадаємо, що у столиці Латвії, місті Рига, в ході масового заходу за звільнення від радянської спадщини неадекватний чоловік побив хлопця, який був закутаний у Прапор України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів