Поділитись:

За стрільбу з автомата затримали мера Немирова (фото, відео)

П'ятниця, 08 квітня 2022, 11:21
За стрільбу з автомата затримали мера Немирова (фото, відео)

На Вінниччині поліція затримала мера Немирова Віктора Качура за побиття волонтера та стрілянину з автомата.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Вінницької області на сайті ГУНП.

У четвер, 7 квітня, до поліції надійшло повідомлення від місцевого волонтера про те, що очільник міста Немирів на території міської ради стріляє з автоматичної зброї. 

Зі слів потерпілого, він, як представник волонтерської організації, приніс до мерії гуманітарну допомогу для ЗСУ: каремати та інші речі. Й між ним та головою міста виник конфлікт. 

Під час суперечки мер погрожував волонтеру фізичною розправою, завдав кілька ударів та вистрелив у повітря з автомата. 

Потерпілий встиг покинути територію державної установи і викликав поліцію. 

57-річного зловмисника працівники поліції затримали на робочому місці. Слідство встановило, що підозрюваний раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Під час обшуку у службовому кабінеті мера поліцейські вилучили автомат АКС-74У та набої до нього. Підстави зберігання та носіння зброї встановлюються.

Правопорушника затримали в процесуальному порядку та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі поліцейські з’ясовують обставини та причини конфлікту в межах  відкритого кримінального провадження за ч. 4 ст. 296 ККУ (хуліганство).  Такий злочин карається позбавленням волі на строк до семи років.  

Тривають слідчі дії.

За стрільбу з автомата затримали мера Немирова (фото, відео)За стрільбу з автомата затримали мера Немирова (фото, відео)За стрільбу з автомата затримали мера Немирова (фото, відео)За стрільбу з автомата затримали мера Немирова (фото, відео)За стрільбу з автомата затримали мера Немирова (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів