Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 24 червня

П'ятниця, 24 червня 2022, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за п'ятницю, 24 червня:

Про настоятеля монастиря, в якого забрали права і вліпили штраф за п'яну їзду в Луцьку:

Луцький міськрайонний суд Волинської області оштрафував на 17 тисяч гривень та позбавив права керування авто на один рік настоятеля монастиря Дванадцяти Апостолів Володимир-Волинської єпархії ПЦУ ігумена Трофима (Ханас Тарас Степанович).

Настоятеля монастиря у стані сп'яніння затримали патрульні у Луцьку 11 квітня, після 23:00. Він тоді відмовився від проходження тесту на стан алкогольного сп’яніння на місці і не поїхав в наркодиспансер, а також не підписав протокол.

На нього склали адмінматеріал, а легковик BMW доставили на спецмайданчик. Автівку повернули власнику наступного ранку.

Про те, що на війні з росією загинув лучанин Максим Єремія:

 

Лучанин Єремія Максим Ністорович 1990 року народження був призваний на військову службу по мобілізації 16 березня 2022 року.

Солдат загинув 20 червня 2022 року поблизу населеного пункту Мирна Долина Попаснянського району Луганської області під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України.

Щирі співчуття рідним і близьким! Вічна пам'ять, честь і шана Герою!

Про волинського лікаря, який за гроші «відмазував» від армії:

 

На Волині затримали лікаря, який за дві тисячі доларів оформлював чоловікам призовного віку непридатність до військової служби.

У четвер, 23 червня, оперативники управління стратегічних розслідувань у Волинській області та слідчі слідчого управління обласної поліції затримали лікаря у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Кошти фігурант отримував у кілька етапів, частину з яких мав передати своїм спільникам. Усі факти одержання неправомірної вигоди задокументували правоохоронці.

24 червня поліцейські повідомили затриманому про підозру за ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України.

Про сплав Стиром за 300 гривень і допомогу ЗСУ:

У Луцьку організували благодійний сплав річкою Стир: збирають кошти, аби придбати одній із бригад, яка зараз на передовій, пікап.

Автівка неабияк потрібна військовим, тому Луцькі волонтери вирішили оригінально підійти до збору коштів – це і відпочинок, і допомога ЗСУ, і навчання чомусь новому.

 

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів