Поділитись:

Сплавитися Стиром за 300 гривень і допомогти ЗСУ: як це роблять у Луцьку (відео)

П'ятниця, 24 червня 2022, 16:50
Сплавитися Стиром за 300 гривень і допомогти ЗСУ: як це роблять у Луцьку (відео)

У Луцьку організували благодійний сплав річкою Стир: збирають кошти, аби придбати одній із бригад, яка зараз на передовій, пікап.

Автівка неабияк потрібна військовим, тому Луцькі волонтери вирішили оригінально підійти до збору коштів – це і відпочинок, і допомога ЗСУ, і навчання чомусь новому, йдеться у сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Вже кілька місяців триває повномасштабна війна – українці допомагають армії усім, чим можуть. У Луцьку організували благодійний сплав для підтримки однієї з бригад, яка зараз знаходиться на передовій. Керівник туристичного клубу Тарас Сиротюк розповідає, що нині троє їхніх інструкторів знаходяться на лінії фронту. Тому лучани й вирішили оригінального допомогти.

Пікап, на який збирають гроші волонтери, неабияк допоможе військовим на фронті. Волонтери організували черговий сплав річкою Стир на надувних човнах – пакрафтах. Дехто уже плавав річкою на каяках, інші ж хвилюються – адже  весло у руках тримають вперше.

Завдяки таким сплавам волонтерам вдалося зібрати уже понад 10 тисяч гривень. Вартість прогулянки – 300 гривень. Такі сплави проводитимуть і ще. Це відносно невелика сума з однієї людини, але гривня до гривні – і назбирається чимала допомога для українських військових, які нині боронять землю від російських окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів