Поділитись:

«Місця щасливих людей»: понад 100 регіональних телеканалів і радіостанцій покажуть благодійний концерт (відео)

П'ятниця, 24 червня 2022, 20:05
«Місця щасливих людей»: понад 100 регіональних телеканалів і радіостанцій покажуть благодійний концерт (відео)

У неділю, 26 червня, о 20:00 одразу на всіх регіональних телеканалах та радіостанціях транслюватиметься благодійний концерт «Місця щасливих людей», метою якого є збір коштів для відновлення української медійної інфраструктури, що постраждала під час повномасштабного вторгнення рф.

Про це йдеться на телеканалі «Конкурент TV».

Понад 100 регіональних телеканалів і радіостанцій України приєднаються до цього проєкту заради підтримки своїх медіаколег у рамках ініціативи «Медійне Серце України».

«Media Heart of Ukraine» – це історії про нескорений інформаційний спротив путінській пропаганді. Він розповідає про медійників і телерадіоорганізації, які, попри обстріляні телевежі, розтрощені офіси та окупацію, мужньо виходять в ефір у надскладних обставинах.

Концерт ініційований і створений музичною премією «YUNA» за підтримки Національної ради.

Усі кошти, отримані під час трансляції благодійного концерту, будуть спрямовані на придбання і поновлення медійного обладнання, необхідного для відбудови повноцінного українського мовлення в містах, що найбільше постраждали під час бойових дій.

У концерті взяли участь провідні українські виконавці: гурт «Скрябін», Казка, Артем Пивоваров, Сергій Танчинець (гурт «Без обмежень»), Фагот (гурт «ТНМК»), Наталія Могилевська, Іван Наві, Руслана.

Детальніше про цей концерт телеканалу «Конкурент TV» розповів член Національної ради Максим Онопрієнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів