Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 20 червня

Понеділок, 20 червня 2022, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за понеділок, 20 червня:

Про Білорусь та наступ на Волинь

Основними напрямками для вторгнення Білорусі в Україну може бути Волинський і Рівненський.

Про це в колонці для НВ написав військовий експерт Олег Жданов.

На думку експерта, далі білоруська армія не піде.

«Тому що основна мета цього вторгнення – по-перше, спроба відкрити другий фронт. Аби ми воювали на два фронти. Будь-який військовий вам скаже, що це дуже важко. Ще ніхто не вигравав війну на два фронти. А друге, і не менш головне завдання, – це спроба відрізати Україну від західної допомоги. І це завдання, на мій погляд, іще важливіше за своєю воєнною складовою, ніж перше», – зазначає Олег Жданов.

Про чоловіків-переселенців і їдальні

Право на безплатні гарячі обіди в соціальних їдальнях Луцька мають внутрішньо переміщені особи з громад, де тривають бойові дії, або з тимчасово окупованих територій. Відтак, відповідно до ухвалених змін, чоловіки працездатного віку там більше не харчуватимуться.

На черговому засіданні Луцького міськвиконкому ухвалили нові зміни, що стосуються внутрішньо переміщених осіб. Змінилися правила харчування у соціальних їдальнях. Відповідно до них, право на безплатний гарячий обід матимуть лише визначені категорії громадян. Чоловіки працездатного віку більше не харчуватимуться.

Про автотрощу на АЗС

У Володимир-Волинському районі сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій травмувалися водійка та пасажирка легковика.

ДТП трапилась у суботу, 18 червня, близько 14:00, на автодорозі Н 22 у селі Затурці Володимир-Волинського району: 30-річна водійка Ford Mondeo, виїжджаючи з АЗС на головну дорогу, не надала переваги в русі та зіткнулась із Chery Amulet, за кермом якого перебував 37-річний волинянин.

Внаслідок аварії постраждали керманичка та пасажирка «форда», 32-річна лучанка. Автомобілі зазнали механічних ушкоджень.

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів