Поділитись:

На Волині біля АЗС зіткнулися легковики – постраждали двоє жінок (фото, відео)

Понеділок, 20 червня 2022, 11:34
На Волині біля АЗС зіткнулися легковики – постраждали двоє жінок (фото, відео)

У Володимир-Волинському районі сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій травмувалися водійка та пасажирка легковика.

Про це у понеділок, 20 червня, повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

ДТП трапилась у суботу, 18 червня, близько 14:00, на автодорозі Н 22 у селі Затурці Володимир-Волинського району: 30-річна водійка Ford Mondeo, виїжджаючи з АЗС на головну дорогу, не надала переваги в русі та зіткнулась із Chery Amulet, за кермом якого перебував 37-річний волинянин.

Внаслідок аварії постраждали керманичка та пасажирка «форда», 32-річна лучанка. Автомобілі зазнали механічних ушкоджень.

За фактом аварії слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

На Волині біля АЗС зіткнулися легковики – постраждали двоє жінок (фото, відео)На Волині біля АЗС зіткнулися легковики – постраждали двоє жінок (фото, відео)На Волині біля АЗС зіткнулися легковики – постраждали двоє жінок (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів