Поділитись:

У Луцьку знову з'явилися електросамокати. Але інші (відео)

Понеділок, 20 червня 2022, 18:26

На вулицях Луцька знову з'явились електросамокати.

Двоколісні транспортні засоби можна побачити у різних районах міста, втім найбільшою популярністю вони користуються у центрі.

Про це дізнавались журналісти телеканалу «Конкурент TV».

Лучани Андрій та Дмитро вже встигли ним скористатись. Зізнаються – їм сподобалось.

«Хороший самокат. Раніше були самокати – якісь такі дуже дерев'яні. Цим їздити краще», – ділиться враженнями один із хлопців.

До Луцькради звернувся орендодавець самокатів, підприємець з Тернополя з бажанням працювати в Луцьку, налагодити співпрацю вдалося: рішення погодили на засіданні виконавчого комітету.

«Суть цих правил, що є локації, де можна їздити, а де не можна їздити. Є обмеження по швидкості – де можна з більшою, де можна з меншою. Щодо ідентифікації користувачів і ряд інших вимог, які я назвав. Підприємця всі ці умови влаштували – в результаті він отримав погодження і зараз працює вже от кілька днів в нашому місті», – розповів про угоду керівник департаменту економічної політики Луцької міськради, Борис Смаль.

Орендувати самокат можна за знайомою схемою – за допомогою додатку. Взяти на прокат собі цей транспорт можуть усі охочі.

«На мою думку, це (електросамокати – ред.) дуже хороша альтернатива навіть до того, як пальне стало дефіцитом. Вони набули популярності через те, що немає заторів і проблеми з часом. Для мене – це вже давно як альтернатива громадському транспорту», – розповів керівник компанії Владислав Гулько.

Компанія надає послуги в Хмельницькому й Тернополі. Раніше – працювали в Миколаєві, але через війну діяльність призупинили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів