Поділитись:

Окупант хоче назад в Сахалін з України, але мати радить не поспішати (перехоплена розмова)

Неділя, 19 червня 2022, 16:47

Окупант, який воює за імперські інтереси кремлівського диктатора за тисячі кілометрів від рідного дому – в Україні, хоче будь-яким способом повернутися на свою батьківщину у Сахалін. Але рідна мати просить сина не поспішати, очевидно, хвилюючись за військову «кар'єру» свого чада. 

Про це свідчить нове перехоплення телефонних розмов, яку оприлюднило ГУР у Фейсбуці.

Загарбник розповідає, що залишиться на війні щонайменше на пів року. Адже колишні обіцянки про тримісячний термін виконані не будуть. Тому росіянин шукає можливість звільнитися будь-яким способом

«Я просто дізнавався, як можна буде ще звільнитися і мені сказали, можливо «за сімейними», якщо треба «за доглядом». Мені сказали, якщо довідка буде, то можна буде тебе звільнити. Щоб мене звільнили і додому відправили. Що батьки в Киргизстані знаходяться і що я один в сім’ї, нема кому доглядати», – каже окупант.

Матір окупанта агітує не поспішати з рішеннями, піти у відпустку. Потім, можливо, повернутися знову в Україну. На що загарбник відповідає категорично, що не має жодного бажання воювати.

Нагадаємо, що в окупованому селищі міського типу Михайлівка Запорізької області зафіксовано випадок масового дезертирства в окупаційних військах рф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів