Поділитись:

На Запоріжжі зафіксували випадок масового дезертирства окупантів

Субота, 18 червня 2022, 18:33
На Запоріжжі зафіксували випадок масового дезертирства окупантів

В окупованому селищі міського типу Михайлівка Запорізької області зафіксовано випадок масового дезертирства в окупаційних військах рф.

Про це повідомляють на сторінці сил оборони Запорізького краю у Facebook у зведенні за 17 червня.

За даними розвідки, із місцевого гуртожитку, де розквартировані окупанти, зникло у невідомому напрямку одразу понад 60 російських військовослужбовців.

У ранковому зведенні Генштабу ЗСУ 18 червня також зазначали про зростання кількості випадків дезертирства російських окупантів.

За інформацією штабу оборони Запорізького краю, минулої доби окупанти активних бойових дій у регіоні не вели, займалися перегрупуванням та утриманням зайнятих рубежів.

«Відбуваються періодичні артилерійські та мінометні дуелі по всій лінії фронту в Запорізькій і Донецькій областях, але кількість їх зменшилася у порівнянні з попередніми днями», – ідеться в повідомленні.

Українські військові зафіксували збільшення колон ворожої техніки в області. Окрім того, із Криму у бік Мелітополя рухається потяг із пальним та боєприпасами.

Нагадаємо, що працівники ДБР повідомили про підозру у державній зраді колишньому капітану 2-го рангу військової частини, що дислокувалась в АР Крим, а нині командиру російського фрегата «Адмірал Макаров».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів