Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 17 червня

П'ятниця, 17 червня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 17 червня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за п'ятницю, 17 червня:

Про лучанку, яка підтримувала путіна і «русскій мір»:

СБУ повідомила про підозру ворожій пропагандистці з Волині. 

Контррозвідники СБУ встановили, що 32-річна лучанка виїхала до Республіки Польща та активно і систематично розповсюджувала звідти у соціальних мережах матеріали з виправдовуванням, визнанням правомірною, запереченням збройної агресії рф проти України, глорифікацією її учасників.

Оперативники затримали пропагандистку на території України відразу після перетину нею кордону. Слідчі СБУ повідомили їй про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 436-2 Кримінального кодексу України.

Про відпочинок на Світязі у 2022 році:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 17 червня 

На озері Світязь стартував сезон відпочинку. Як тільки температура повітря зросла, волиняни і не тільки поїхали на перлину Шацьких озер. Щоб відволіктися і набратися свіжих сил. 

Поки тепло ще не постійне, пляжі Світязя малолюдні. Вільних кімнат та пропозицій орендувати житло поблизу озера достатньо. Ціни дещо зросли у порівнянні з минулим роком, однак це цілком очікувано. 

Про прощання із загиблим воїном Володимиром Дудюком:

У Локачах попрощалися із Героєм, який героїчно і до останнього подиху боронив рідну землю у війні з окупантами –  Володимиром Дудюком.
У четвер, 16 червня,  єпископ Володимир-Волинський і Турійський Матфей очолив чин похорону.

Відспівали військовослужбовця у Свято-Преображенському храмі.

Попрощатись з бійцем прийшли рідні, близькі, друзі, побратими загиблого та чимало односельчан, які вшанували Героя.

Вічна пам'ять і слава Герою!

Про дідуся на мопеді, який збив двох школярок:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 17 червня 

16 червня близько 15:00 на проспекті Волі у Луцьку 70-річний водій мопеда Alfa наїхав на двох 15-річних школярок, які перетинали проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході.

Внаслідок цього дівчата отримали тілесні ушкодження, їх доставили до лікарні для надання допомоги, також травмувався керманич мопеда.

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів