Поділитись:

Відпочинок на Світязі 2022: за скільки орендувати житло подобово (фото)

П'ятниця, 17 червня 2022, 09:00

На озері Світязь стартував сезон відпочинку. Як тільки температура повітря зросла, волиняни і не тільки поїхали на перлину Шацьких озер. Щоб відволіктися і набратися свіжих сил. 

Поки тепло ще не постійне, пляжі Світязя малолюдні. Вільних кімнат та пропозицій орендувати житло поблизу озера достатньо. Ціни дещо зросли у порівнянні з минулим роком, однак це цілком очікувано. 

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» дізнавалися, за скільки можна орендувати житло поруч із озером. 

 

Пропозицій подобової оренди житла вистачає. Ми промоніторили популярні ресурси, як от Booking та OLX. 

Ціна оренди цілого будиночка цього року коливається від 650 – до 3 500 гривень за добу. Вона залежить від кількості кімнат та зручностей у будинку. Так, наприклад, будинок для відпочинку «Лукі» у селі Світязь, який складається з двох спалень, вітальні, повністю обладнаної кухні й однієї ванної кімнати, обійдеться відпочивальникам у 600 гривень за добу. На території будинку для відпочинку облаштовано терасу, тут є балкон і безкоштовна парковка. 

Кімната у Кімната у "Лукі"
 

У той же час будинок «Садиба у затишку», який має шість спалень, телевізор із плоским екраном і супутниковими каналами, повністю обладнану кухню з мікрохвильовою піччю, холодильником, пральною машиною, духовкою й плитою, коштуватиме 1 600 гривень за добу.

 

Великий котедж із обгородженим подвір'ям, дитячим майданчиком та зручностями обійдеться орендарям у 3 500 гривень за добу. 

 

Оренду житла пропонують і відпочинкові комплекси готельного типу. Вони працюють не лише у літній сезон. Тут можуть бути сауни, більярд, риболовля, оздоровчі процедури тощо. Наприклад, у маєтку Нестер Хаус, що поруч із озером, ніч у найдешевшому номері коштує 1 100 гривень, а в найдорожчому – 2 800.  Серед умов, які пропонують комплекси готельного типу – традиційно бажана кількість ліжок, ванна, кондиціонер. Інколи доступні також поширені готельні послуги, як от прибирання номера і сніданок у ресторані. 

Ціни у Нестер ХаусЦіни у Нестер Хаус
 

У приватному секторі можна знайти як невелику кімнату, так і маленький будиночок на 1-2 людини. Тут ціна залежить від того, чи буде у вашому користуванні індивідуальний санвузол, а чи доведеться користуватися спільним. Важливу роль також відіграє відстань до озера. Так, кімнати за 15 хвилин ходьби від озера можуть коштувати всього 150-200 гривень за добу. Ті, що ближче, обійдуться гостям у 600, 800 і навіть 1 000 гривень. 

Кімната за 150-200 гривеньКімната за 150-200 гривень
 

 

 

 

* Зазначені ціни орієнтовні і вказані відповідно до пропозицій, що оприлюднені на дошках оголошень в мережі. Досвід показує, що вони можуть бути нижчі за не надто спекотних погодніх умов чи раннього бронювання. Фото ілюстративні та узяті з ресурсів з вільним доступом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів