Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 15 червня

Середа, 15 червня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 15 червня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за середу, 15 червня:

Про білоруські війська та Волинський напрямок

Якщо самопроголошений президент Білорусі олександр лукашенко віддасть наказ про вторгнення на територію України, то його війська не зможуть далеко просунутись територією нашої держави.

Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов.

Він додав, що вторгнення віськ буде мінімальним.

«Не можу сказати точно, скільки це буде в кілометрах, але особливість місцевості, де вони поки топчуться біля нашого кордону, не дозволяє розвернутися в широкий бойовий чи передбойовий порядок. Якщо війська будуть входити на територію України, то будуть входити колонами. А ми можемо застосувати той варіант, який був застосований 24 лютого, коли ми почали громити росіян прямо в колонах», – наголосив Жданов.


Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 15 червня

Про путіна та кому

У мережі поширюється інформація про те, що президент російської федерації владімір путін впав у кому. Втім, офіційного підтвердження цієї інформації немає в жодному з джерел.

Про те, для чого у мережу запустили інформацію про нібито «кому» путіна, розповідає радник глави МВС України Віктор Андрусів.

Радник міністра нагадав, що чутки про смерть путіна ширилися мережею ще з 2014 року.

«Це відбувається напередодні потенційної появи путіна публічно. До слова, у середу, 15 червня, він має виступити на Пітерському економічному форумі. Перед публічною появою путіна починають з'являтися вкиди. В чому їхня суть? Це інформаційна операція, суть якої підривати довіру. Соцмережі та ЗМІ починають розповсюджувати цю інформацію, а потім виходить путін живіше за всіх живих. І відразу в людей виникає недовіра до ЗМІ та блогерів, які це поширюють», – зазначає Віктор Андрусів.


Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 15 червня

Про смертельну ДТП біля Луцька

Неподалік Луцька сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода.

Аварія трапилась сьогодні, 15 червня близько 12 години, між селами Жидичин та Кульчин.

«Водій Nissan, виїжджаючи з другорядної дороги, не надав перевагу у русі вантажівці МАН та зіткнувся з нею. 29-річний керманич легковика загинув. На місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група ГУНП у Волинській області», – розповіли в поліції.

Правоохоронці з‘ясовують усі обставини трагічного інциденту.

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 15 червня

Про збільшення вартості проїзду в луцьких маршрутках

Вартість проїзду в маршрутках Луцька зросла через значне подорожчання пального, а також запчастин.

Учнівський квиток коштуватиме 7 гривень. Тариф діятиме упродовж воєнного стану та ще два місяці після його скасування. Потім департамент економічної політики має переглянути тариф на перевезення пасажирів.

Раніше міська рада повідомляла про підняття вартості проїзду з 8 до 14 гривень за одну поїздку.

 

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 15 червня

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів