Поділитись:

Маневичі святкують день селища – 130 років (відео)

Неділя, 12 червня 2022, 16:53
Маневичі святкують день селища – 130 років (відео)

Селище Маневичі у неділю, 12 червня, відзначає 130 річницю з часу свого заснування.

Привітання жителів зі святом оприлюднив селищний голова Олександр Гаврилюк у Фейсбуці.

«У нашому мальовничому куточку ми влаштовуємо це свято – з танцями та дитячим сміхом. Вшановуємо його добрих, щирих та працьовитих мешканців, які люблять своє селище та щоденно працюють на його розвиток та процвітання», – зазначив Олександр Гаврилюк.

Селищний голова нагадав, що сьогодні тисячі населених пунктів України потерпають від ворога, завданням якого є знищення українців, нашої мови та культури. Тож Олександр Гаврилюк закликав всіх українців бути єдиною міцною родиною у цей непростий час.

Привітала маневичан зі святом й народна депутатка України, обрана від маневицького мажоритарного округу, Ірина Констанкевич.

«Маневичам – 130 років! Вітаю громаду селища зі знаменною подією. У час, коли московський ворог цинічно знищує українську землю, нам важливо бути єдиною, згуртованою родиною, вміти чути один одного, допомагати і працювати для майбутнього. Вітаю усіх маневичан та бажаю мирного неба, спокою, злагоди, добробуту для усієї громади і кожного її мешканця», – написала Ірина Констанкевич у Фейсбуці.

Маневичі святкують день селища – 130 років (відео) 

Нагадаємо, що випускники одинадцятого класу Луцької школи №1 створили відеозапис, на якому танцюють вальс на шкільному подвір'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів