Поділитись:

У Луцьку помолилися за журналістів

Вівторок, 07 червня 2022, 06:35
У Луцьку помолилися за журналістів

6 червня, у День журналіста, в кафедральному соборі Святої Трійці відправлено заупокійну літію по спочилих новинарях нашого краю і молебень за здоров’я живих представників цього фаху, які очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл. З ним служили голова інформаційно-видавничого центру протоієрей Віталій Собко, інше духовенство.

Про це повідомили у Волинській єпархії ПЦУ. 

У слові архіпастир подякував новинарям за працю, за висвітлення життєвих обставин. Нині цей день відзначаємо в особливий час війни, зазначив високопреосвященний. Сила пера не менша за силу зброї. Господь дав нам зрозуміти й відчути, що значить для нас війна, мир, Україна. Адже не лише зброя творить перемогу, але і правильна інформація, яка нас підбадьорює.

Опісля відбулося вручення нагород переможцям конкурсу православної журналістики. Насамкінець усіх присутніх журналістів владика окропив освяченою водою.

У Луцьку помолилися за журналістівУ Луцьку помолилися за журналістівУ Луцьку помолилися за журналістівУ Луцьку помолилися за журналістівУ Луцьку помолилися за журналістівУ Луцьку помолилися за журналістівУ Луцьку помолилися за журналістівУ Луцьку помолилися за журналістівУ Луцьку помолилися за журналістівУ Луцьку помолилися за журналістів 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:14
20 квітня 2024