Поділитись:

Учасник Kalush Orchestra відвідав луцький коледж, в якому навчався (фото)

Неділя, 12 червня 2022, 08:31
Учасник Kalush Orchestra відвідав луцький коледж, в якому навчався (фото)

У Волинський фаховий коледж культури й мистецтв імені Ігоря Стравінського завітав колишній студент Ігор Діденчук, який є учасником Kalush Orchestra та Go_A.

Про це повідомили на сторінці закладу у фейсбуці. 

«Щиро і тепло зустріли Ігоря викладачі та студенти. Якось уже склалося роками, що ми усі залишаємося великою мистецькою родиною, скільки б часу не минуло після закінчення закладу. Наші випускники завжди отримують підтримку, допомогу, пораду, яких би висот не досягли. Вони завжди залишаються для нас бажаними гостями», – йдеться у повідомленні.

Учасник Kalush Orchestra відвідав луцький коледж, в якому навчався (фото)Учасник Kalush Orchestra відвідав луцький коледж, в якому навчався (фото)Учасник Kalush Orchestra відвідав луцький коледж, в якому навчався (фото) 

До слова, усі троє учасники гурту – Тимофій Музичук, Ігор Діденчук, Віталій Дужик  не лише отримали диплом цього мистецького закладу, але й навчалися в одного педагога – Юрія Фокшея. 

Нагадаємо: у ніч на 15 травня гурт Kalush Orchestra, який представляв Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2022 в італійському Турині, одразу після свого виступу у великому фіналі закликав врятувати захисників заводу «Азовсталь» та Маріуполя

Український гурт Kalush Orchestra з піснею «Stefania» виграв цей конкурс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:14
20 квітня 2024