Поділитись:

Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)

П'ятниця, 10 червня 2022, 22:20
Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)

Сотні людей прийшли у спекотний вечір п'ятниці, 10 червня на головну пішохідну вулицю Луцька. 

Цього дня тут грав запальний гурт Оt Vinta. Рівненські музиканти приїхали до обласного центру Волині у рамках волонтерського проекту #angarmusicstage. Протягом концерту вони збирали гроші на Збройні сили України. 

Благодійні музичні вечори на вулиці Лесі Українки останнім часом стали доброю традицією. Музиканти безкоштовно грають для лучан та гостей міста, а ті натомість кидають гроші на підтримку української армії. У попередні рази збирали десятки тисяч гривень. 

Фронтмен гурту Юрій Журавель каже, що такі благодійні виступи для нього не новинка. 

«Роботи зараз вистачає. Півтора тижня тому були у Миколаєві, грали для морської піхоти. В Конотопі грали для нашої 14-ї бригади. Граємо і маленькі концерти для бригад в бліндажах і окопах. Останній раз ми грали для морських піхотинців. Їх було всього 12, і ми грали просто під казармою. Ми піднімаємо дух народу, і це зараз важливо», – сказав він.

Гурт грав неперевершено. Дорослі і діти підспівували харизматичним музикантам, відповідали на дотепні репліки Юрія Журавля, і навіть танцювали просто посеред вулиці. Музиканти зіграли старі добре відомі хіти, однак найбільше підспівували пісні про Чорнобаївку. Цю пісню Юрій Журавель записав відносно недавно, однак вона вже встигла стати популярною. 

На зібрані гроші волонтери «Ангару» планують купити турнікети для захисників України. 

Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео)Прийшли сотні людей: у Луцьку виступив запальний гурт Оt Vinta (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024