Поділитись:

Шиють наколінники і годують блокпости: діти і дорослі волонтерять на Волині (фото)

Четвер, 09 червня 2022, 14:22

Гуманітарний осередок Камінь-Каширської громади згуртував і дорослих і дітей: вони готують обіди для блокпостів, шиють наколінники та збирають необхідні речі, які волонтери відправляють на фронт.

Про роботу гуманітарного осередку написав голова Волинської обласної ради Григорій Недопад у Фейсбуці.

«Доставив туди майже дві тонни гуманітарної допомоги. Це – переважно найзатребуваніші речі: дитячі одяг, харчування і підгузки, медикаменти, засоби гігієни, постіль, продукти», – зазначив Григорій Недопад.

 

 

У гуманітарному центрі небайдужі й активні волиняни дбають про переселенців не лише своєї громади, а й інших. В Камінь-Каширському районі, зазначає Григорій Недопад, їх – понад 5,5 тисячі.

Найбільша потреба, зазначає голова облради, саме у дитячих товарах, медичних препаратах, гігієнічних засобах.

«Приємно відзначити велику згуртованість і об’єднуючу працю педагогічного колективу, учнів і батьків, активістів і директорки освітнього закладу Тетяни Митчик, а також і небайдужих мешканців краю. Окрім збору і розподілу гуманітарної допомоги та опіки над вимушеними переселенцями тут щодня також готують обіди для сотні вартових блокпостів та тероборонівців, продукти привозять місцеві мешканці», – написав Григорій Недопад.

 

 

 

Посадовець додає, що в одному з класів вчителі облаштували швейний цех і виготовляють наколінники, які волонтери доправляють на передову. Старші учні вже сплели не один кілометр маскувальних сіток, а малеча підтримує оборонців листами та малюнками.

«Усі ці люди роблять насправді велику справу, наближаючи перемогу країни й формуючи націю сильних, небайдужих, чуйних людей», – підкреслив Григорій Недопад.

 

 

 

 

Нагадаємо, що онук всесвітньо відомої художниці боронить Батьківщину у лавах територіальної оборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів