Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 8 червня

Середа, 08 червня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 8 червня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за середу, 8 червня:

Про дозвіл чоловікам виїжджати закордон

Скоро українським чоловікам можуть дозволити виїжджати за кордон на певних умовах.

Про це заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

«Йде щільна дискусія і навіть є деякі перспективи розв'язання цього питання.  Але питання зсунулося з мертвої точки, знайшли прийоми, способи й методологію. Надіємося, що найближчим часом українські громадяни почують: так, їдьте за певних умов», – зазначив Арестович.

Про створення ударних угруповань у Білорусі

На Волинському та Поліському напрямках, за планом проведення перевірки, до 11 червня 2022 року в збройних силах республіки Білорусь відпрацьовуються питання створення ударних угруповань на одному з напрямків та перевірка готовності транспортної інфраструктури до перевезення підрозділів.

Про ймовірність нападу з Білорусі на Волинь

Радник міністра внутрішніх справ України Віктор Андрусів оцінює ймовірність відкритого вступу армії Білорусі у війну проти України як вкрай низьку.

«Я даю цьому сценарію дуже малий відсоток. Списувати таку загрозу повністю не можна, але я в таке взагалі не вірю», – зазначив Віктор Андрусів. 

На думку посадовця, зараз для Білорусі вкрай несприятлива ситуація для вступу у війну. Адже логічніше було б наступати, коли російські війська стояли під Києвом, тоді таке вторгнення підтримувало б «операцію» біля Києва.

Про скарги лучан на громадський транспорт

 

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 8 червня

Лучани масово нарікають на громадський транспорт у місті. За останній тиждень кількість автобусів на маршрутах суттєво знизилася, а проблема доїзду у віддалені райони міста увечері нікуди не зникає вже кілька місяців. 

Особливо багато скарг лунає на адресу автобусного маршруту №3, де місяць тому змінили перевізника. Так, о 8 ранку у середу, 8 червня на маршруті працював всього один автобус. І таке зараз часто, кажуть постійні користувачі. 

Люди скаржаться на спеку та переповненість маршруток.

Інші важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів